Julia (Marmorbyns skola) vann kör-battlen :)). Dom var superduktiga!!


Min coola tjej ;)

Snart ska vi iväg, Andreas och Liam till badhuset för sista gången för den här omgången, får se om vi går på fortsättning sen, och Julia till slottsparken för att öva inför kör-battle som är imorgon :).


Gillar det här kortet jag tog ett kort här om dagen! Så himla gult och fint :).


Va ute och rodde..


Julia bada ute vid stugan idag :)


Gott med mat ;)


Andreas vann Gott & blandat på marknaden idag :)


Min älsklingsblomma :). Luktar sååå gott!


Nya sommar frisyren




Onsdag

Idag har Liam och jag varit inne i stan heeela dagen. Började med föräldraträff på Bvc. Lite prat om förskola, köer och inskolning mm. Sen gick vi ner en sväng på stan och åt lunch. Sen tillbaka till barnmottagningen på sjukhuset där vi fick träffa en läkare ang. Liams vikt. Det började med att vi vägde honom och visade sig då att han gått upp 1 kg sen förra tisdagen!! :). Vilket var en lättnad och läkaren började fundera över varför vi blev ditskickade.... Vi fick rådet att fortsätta ge det vi ger honom i matväg :). Efter det gick vi upp till B för en fika. Gott gott :). Och sen vidare ner till per Arne (fotografen). Liam va lite svårflörtad men han fick några bra kort ändå! Ska bli spännande att hämta när de är klara :). Vi har hunnit med att gå långa rundan när vi kom hem också! Härligt väder! Nu väntar sängen. Nattis!


Liams "Pippi" stil i morse när vi vaknade :p. Någon som rör sig i sömnen ;).


Liam i sina nya brillor ;).


Ändebol

Idag blev det en tripp till ändebol. Köpte ett jättefint lammskinn till Liam. Men vad svårt det var att välja! Fanns så himla många, olika färger och längd på dem ;). Det var jättemysig där ute med ett litet fik också!


Bvc

Liam följer inte längre sin kurva så bra. Så har fått en tid på barnmottagningen nästa onsdag. Får vi se vad dom har att säga om det! Tycker det är konstigt, för han äter väldigt bra nu. Vi har hittat en gröt som han äter och får behålla och vanliga maten gillar han också :).


Shopping :)

Igår fick jag i uppdrag av min gravida syster att åka förbi och köpa en gravid kudde i stan som hon hittat på blocket! När jag väl hittade dit så hade den människan också massa barnsaker som hon skulle sälja! Blev då "pålurad" en gåstol till ett bra pris :). Vi har egentligen inte yta här hemma för den men han gillar bättre att sitta i den och leka med grejorna än att sitta i babysittern. Så är nöjd med köpet! Idag är det dags för utvecklingsamtal för Julia, ska bli spännande och höra vad som hänt ses sist :). En mycket envis och ibland dryg tjej har jag just nu..


Vårat lilla busfrö ;)



Kollade på och fick foton på mig av min mormor från när jag var liten, gillar träskorna ;).


Tråkväder

Usch vilket tråkväder det vart här idag.. Fick bli en innedag! Liam somnade om i morse så fick sovmorgon, det var härligt! Har tvättat och bara varit idag, skönt med en sån dag också ibland. Får se vad morgondagen bjuder på, hoppas att fina vädret hittar tillbaka :). Kram!


Tuppkam :)


Snickarn in action ;).


Bvc

Bvc besöket idag gick bra, Liam hade gått upp lite mer än det han hade tappat sist så det var jättebra! Bara att fortsätta traggla på med maten :). Vilka soliga dagar vi haft! Härligt! Bara att njuta :). Kram!


Kram ;)


RSS 2.0