Våran ny familjemedlem :)



Den högra eller den andra från vänster är våran nya familjemedlem :) Var o kollade och tingade en idag! Men får hämta hem den om ca 3 veckor. Namnförslag? Har tänkt på Saffran eller Doris :)

v.35


v.35


Huset :) Kände av höstvindar idag, lite kyligt börjar det bli, inte långt kvar till det "vita" faller ner.......


Maja vill ju också va med på bloggen :)



Hon har blivit en sån myskatt!

Julia 3 år


Julia <3


Lättad!

Jag fick brev från försäkringskassan om beviljad graviditetspenning! Blev väldigt glad och lättad över det beskedet :) För har känt att det är väldigt tungt inom vården, men ska höra av mig när jag känner att det är dags att börja jobba igen, jag står kvar som timvik. Slipper dessutom pressen från arbetsförmedlingen om jobbsökande nu i slutat av gravidiiteten, för det har känts helt knäppt.. Nu blir det bara fokus på graviditeten. Självklart kan man ju ändå hålla ögonen öppna för jobb tills efter mammaledigheten. Funderar också på undersköterska utbildning.
Nu är det inte långt kvar, går in i vecka 35 imorgon, vad jag längtar efter att få hålla dig i famnen lilla livet <3
Igår var vi hos Per-Arne (fotografen) jag tror han fick några riktigt fina foton på oss, ska bli kul att se, dom blir klara 8/9 för hämtning :)
Julia har gått i skolan i 3 dagar nu och hon trivs verkligen, känner sig stor nu min lilla tjej ;)

/Madde

Föräldrargrupp!

Hej bloggen och alla andra!
nu var det ett tag sen jag skrev här :)  hihi
men ska försöka bli bättre på detta :)

idag var vi på föräldrargrupp och det var fränt!
fick se massa tuttar på gruppen!
Norska tuttar :) (filmen var från Norge daahhhh!!!!!)
annars så var det intressant man fick reda på en del!
träffade ett väldigt trevlig par där oxå så det ska bli kul och se om man ses mer än bara i gruppen :)
Nu är det inte länge kvar tills Carl-Jan kommer ut! Han längtar säkert efter pappa :)

tack o hej från mig  

//Andreas

Samling med klasskompisarna och fröken


Fixar en namnskylt :)


Julias första dag i skolan :)

Idag blev det att gå upp tidigt, för Julia börja i "0:an" Det gick riktigt bra att gå upp i morse, hon tyckte det skulle bli roligt och jättespännanade. Bussen till marmorbyn går redan kl. 7.10 och skolan varar mellan 8-13 varje dag :) Jag följde med henne, fast åkte i bilen efter bussen och följde med henne in och träffade Fröken och alla klasskompisar och blev kvar en stund, men det gick så bra så sen skulle jag åka hem tyckte hon :) Min stora tjej <3
/Madde

Lite av varje..

Idag har jag vart på Hud & Hår kompaniet och färgat ögonbryn och fransar.. Va ingen trevlig upplevelse, när jag hade legat på sängen i ca 2 min började jag känna mig jättekonstig och blev illamående så jag var tvungen att säga till om att få resa mig upp, då fixade hon sittläge på sängen och kändes bättre efter en stund igen som tur va :) Tur jag inte hade bokat någon ansiktsbehandling som tar över en timma med allt för det hade inte fungerat att ligga på rygg så länge..
Efter det for jag vidare ut till min frisör och klippte topparna, känns bra nu!
Sen hem till far på fika, där fick jag veta att han skulle med Malin till E-tuna och kolla på en bil, då tog jag chansen att åka med så blev en tripp och hälsa på mormor på sjukhuset för mig under tiden dom kollade in bilen! Hon verkade må bra efter operationen och får åka hem imorgon :) Hon har brottats med tarmcanser, men stark som hon är så har hon blivit bra nu!
Börja fundera fundera på om vi kanske skulle välja det sjukhuset att åka till när det är dags för förlossning.. Med Julia blev det Nyköping och det var ju bra så kanske ska köra på det igen :) På onsdag ska vi gå på föräldraträff, ska bli spännande att se vad det är för folk där. Tyckte inte att infon. va så givande när jag väntade Julia, men ändå kul att gå dit och träffa och höra hur andra har det mm. Dessutom börjar min lilla tjej skolan på onsdag, spännande!
På torsdag har vi bokat tid hos Per-Arne (fotograf) och hoppas att komma därifrån med fina foton på oss och magen :)
/Madde

Mys


Vito "dammsugaren" är med under bordet :)


Kul med presenter!


Fika


Fika


Kalaset


Julia :)


Kubbspel


Förbereder Kubbspel


Kul med presenter!


En glad Julia :)


Hurra hurra hurra!


Fika


Nya hjälmen


Tårtan



Julia i sin prinsessklänning :)


Längesen sist :)

Sen sist har vi haft 6-års kalas för min prinsessa :) Vad tiden går fort! Blev ett lyckat kalas! Och hade fint väder så vi kunde sitta ute och fika på lördagen när släkten kom. Söndagen hade vi "Prinsesskalas" som också uppskattades, dock lite sämre väder så  vi fick hålla oss inomhus.. Kommer upp lite bilder på kalasandet!
I helgen som va så gick Andreas och jag på Diggeloo som var och uppträdde vid Djulö, va riktigt kul att se! De som var med va bla. Dileva, Lasse Holm, Linda Bengtzing, Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Magnus Carlsson och Linda Pritchard.
Nu är sommarjobbet slut, 8 veckor har verkligen gått fort och tycker det har gått bra att jobba :)  Men jag kommer stå kvar som timvikarie iaf. jag har skickat in papper om havandeskapspenning, men inget svar änså länge. Ska ta och ringa arbetsförmedlingen och höra med dom hur dom tycker jag ska fortsätta med sökandet av jobb :/ Känns sådär att stå som arbetssökande nu när det är så kort tid kvar av graviditeten.. 8 veckor kvar till beräknad förlossning :) Längtar!
/Madde

Sockerkaka :)


Bak till kalaset :)


Kalas i helgen :)

På lördag fyller min "lilla" prinsessa 6 år! Fort går det.. Så i helgen blir det kalas, på lördag kommer släkt och firar och på söndag kalas med hennes kompisar :) Så vi har bakat lite i veckan, jag har vart ledig måndag o tisdag. Har bara nästa vecka kvar på jobbet, schemalagd tid. Sen får vi se hur mycket extra jobb det blir innan det är dags att föda ;) Har kollat upp havandeskapspenning, men det verkar jättebökigt att få när man är arbetslös och bara står som timvikarie.. Någon som vet om sånt och är bra på det?? Nu ska jag sätta mig ute i solen en stund innan det är dags att åka iväg och jobba em/kväll. Ha en bra dag alla!
Kram/Madde

RSS 2.0