Gosungen ❤


Opps!! Konstigt att fiskarna fortfarande är vid liv ;)


Doris vill helst ligga på Maja ❤ ;)


Liam


Dopet

Dopet närmar sig! Hoppas Liam är på sitt bästa humör :). Lite nervös om han tar efter Julia som annars var så snäll och tyst, men som skrek sig genom hela dopet :/. Ska bli roligt att träffa lite släkt och vänner ;). Igår bakade vi bullar :). Får bli köpe kakor. Och så fixar Andreas farmor och faster smörgåstårtor. Nu är det bara kläder till mig, vad ska man ha på sig!?!? Barnen och Andreas har det klart.. Hörde att det kanske skulle komma SNÖ i helgen :(. Hade ju hoppats på fint väder. Man har ju hunnit blivit lite bortskämd med sol om dagarna ;).


.


Tisdag

Idag blir det att tvätta.. Sen iväg till Vingåker på babysim med Liam på em. :).


❤ Var är mina fötter ;). Vanliga strumpor får inte sitta kvar länge :).


Börjar bli väldigt rörlig :)


Glad liten skrutt idag :))


Jag med mitt lilla hjärta❤


Tisdag

Nu mår vi äntligen bättre här hemma :). Känns som vi varit sjuka till och från i en evighet! Idag blir Julia kvar i Marmorbyn en stund efter skolan, hon ska leka med en klasskompis som bor där. Hon tycker det ska bli så roligt, kul för henne att leka med lite fler vänner i klassen på fritiden. Blir annars oftast lek med vänner här i Baggetorp. Imorgon kommer prästen på besök och ska prata om dopet, så ikväll måste vi bestämma oss om låtar mm. Usch vad det är det grått och trist ute, men det ska tydligen bli finare om nån dag igen :). Känns så skönt nu när vi går mot ljusare tider!


Gillar att sova ute i vagnen ❤


Liam



Host!!!!

Liam och jag hostar ikapp här hemma :(. Dessutom verkar det som han fått ögoninflammation, läskigt när dom klibbar igen när han sover :(. Vill bli friska så fort dom möjligt, tycker vi har varit tillräckligt sjuka.


.


Trist..

Idag valde jag att skjutsa Julia till skolan med tanke på vad som hände där igår. En tjej i 1:an hade retat och varit på henne om hennes nya gympaskor, sagt att dom var fula osv. så när hon kom hem igår var hon gråtfärdig och sa att hon aldrig mer tänkte använda dom! Kul!?! Så jag pratade med läraren och hon skulle prata med den tjejen som sagt det. Även om det kanske inte är sån jättestor grej ÄN så vet man ju inte om det fortsätter när dom märker att hon tar åt sig osv. Julia och jag pratade också om att hon inte ska ta åt sig och att det är säkert så att det är den tjejen som har problem. Men det är svårt och jävligt känsligt sånt där...


Gammelmormor och Liam


Tisdag

Idag har jag haft mormor på besök :). Hon var med mig till BVC med Liam sen hem och åt lunch, vidare ut i fina vädret och gick en sväng, mötte upp Julia vid bussen, sen hem och fikade :). Vi har haft en supermysig dag! Jag älskar henne sååå och hon betyder så himla mycket för mig, min mormor och morfar Åke med såklart ❤.


Imorgon börjar...


Våran fining


Vasaloppet

Dags att ta sig upp och se starten på Vasaloppet. Ligger ändå vaken i sängen med två barn som verkar sovit klart och är pigga :).


...


...


Kul kväll...

Men är väl inte meningen att livet alltid ska vara på topp!? Eller vad säger ni?!


RSS 2.0