Batmobilen i valla ;)


Lika? ;)

Igår va vi hos pappa och Anki. Dom bjöd på god mat och fika :). Letade upp ett foto på mig när jag var liten, tycker vi är ganska lika jag och Liam :). På em ska vi till Josse med familj och grilla, senare blir det att gå och kolla på brasan vid ip. Julia ska stå i kiosken och hjälpa sin pappa sälja korv och fika :).


Gosungen trivdes i vagnen, har bytt till sittdelen :).


Mysigt djur vi träffade på ute vid Andreas morfars stuga igår :/



Liam 6 månader idag ❤


Liam i hoppgungan :)


Helgen

Igår satt vi i bilen halva dagen. Vad gör man inte för sin lillasyster och hennes födelsedag ;). Dom fick fel på bilen, åkte från Göteborg och kom till Götene där vi fick hämta dem ;). Sen vidare till E-tuna där vi grattade 25-åringen :). Är alltid kul att ses, synd att vi är så utspridda, blir att man ses så sällan så tar verkligen vara på dom stunderna :). Dagen har bestått av tvätta, loppis i marmorbyn, promenad till Josse med familj på fika! Nu lite tv sen sussa. /Madde


En glad kille som fått åka bil halva dagen ;).


:)



Liam äter majskrokar :)


Julias fina teckning i k-kuriren idag :).


En stolt Doris ville visa upp sitt byte :/. Hoppas hon inte släpar hem flera...


.


:)

Igår följde en klasskompis med Julia hem och lekte, vi tog en promenad och katterna slog följe ;). Blev inte någon längre för det började snart att snöa/regna! Senare åkte vi med Liam på babysimmet, oj vad han gillar det, sprattlar som bara den i vattnet :). Har fått litet bakslag på vällingen :/. Liam vägrar flaskan för tillfället igen... Men han gillar majs och potatispure, ett säkert kort :).



Majsvälling :)

Mjölken börjar sina så har provat ersättning, alla sorters välling, flaskor och nappar inget har funkat, sen köpte jag en flaska med märket mam idag och majsvälling och det funkade, övning ger färdighet ;) "mam" is the shit ;). Blev så glad när han väl satte igång och snuttade, 200 ml fick han i sig på en kort stund! Eftersom alla sorters gröt tydligen är äckliga så är detta toppen! Men mat gillar han det mesta :).


Liams egna mysfilt :)


Helgen

Igår blev det en tripp till Kolmårdens djurpark :). Helmysigt var det att gå där, fint väder och ingen trängsel! På vägen hem stannade vi till och bowlade, Andreas vann, Julia 2:a och jag kom sist.. Har inte bowlat på hur länge som helst, det var ju jätteskoj :). Idag är Andreas och J till Halmstad och ska hjälpa hans syster att flytta. Vi här hemma ska strax gå ut och gå en sväng och njuta av fina vädret ;). Kram/ M


Jag beställde en snutte till Liam som kom idag :).


Frukosten kom upp..

Mysigt!!!! Liam nerspydd, halva jag och badrummet :(. Det bara forsade gång på gång.... Lilla killen ❤ Undrar om det var gröten som satte fart på magen.. Så nu blir det att tvätta. IGEN


Badhuset

Idag har Julia, Liam och jag spenderat dagen i Vingåker :). Har hälsat på min vän Madde och hennes barn, sen åkte vi vidare tillsammans med dom till badhuset! Barnen lekte jättebra så blir nog leka fler gånger! Har haft jättetrevligt :). Strax hänga lite tvätt sen bara slappa en stund i soffan innan läggdags. Kram/ M


Idag fick Liam prova på spaghetti och köttfärssås! Vilket han gillade skarpt :).


Tisdag

Dagen började med ett besök på Bvc, träff med föräldragruppen och prat om säkerhet! Julia fick följa med eftersom hon har påsklov, hon tyckte det var jättekul bland alla småttingar :). Efter det fick Liam 2 sprutor, han blev jätteledsen den här gången :(. Han väger nu ca 6500 och är 67 lång! Sen blev det en sväng på stan, sen vidare hem och lagade mat. Har även hunnit med en sväng till badhuset :).


Trav

Dagen har bestått av travtittande i sundbyholm :). Hästarna sprang inte som Andreas tippa så blev ju ingen storvinst tyvärr ;). Julia fick en ansiktsmålning, en fjäril :) supernöjd! Trist väder! Men va ändå skoj att komma iväg lite :). Trött som bara den nu och mina två killar har redan somnat i soffan ;).


En nöjd påskkärring :)


Glad påsk ❤


Så här äter man majskrokar ;)


.


Påskpynt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2845824/images/2012/pic_196930330.jpg" class="image">


Påskpynt


Julia, stolt över att fått ögonskugga :)


Farbror Johan med Liam


Kusin Emilia med Liam


Liam med farmor


Liam i fina "pippitröjan" som gammelfaster stickat


.


Presenter


.


.


Häller upp vatten


.


Dopkort


Dopet

Haft en fullsmockad helg med dop och träff med familj och vänner :). Dopet gick jättebra, Liam var lugn ;). Var så himla trevligt att så många kunde komma och tackar igen så mycket för dom fina presenterna :). Lägger upp bilder senare! Idag fick vi besök av "farmor" och"faster" som åker hemåt nu, Julia på kalas och resten av dagen blir lugn :)


RSS 2.0