Skön stil i babysittern ;). Dags att börja använda "bältet".


Matförgiftning?? :(

Gårdagen började bra :). Åkte till E-tuna till syster och hennes R för att gratta honom i efterskott. Vi fikade och hade det bra, sen på kvällen bestämde vi oss för hemkörning av mat! Gott som tusan var det. Jag tog en kycklingsallad och Andreas en pizza. Efter maten kände vi oss båda lite illamående, men tänkte inte mer på det! Väl i bilen på kurviga Hållstavägen började jag må så jäkla illa :(. Så det blev ett stopp för spy där och ett i Julita... Väl hemma var det Andreas tur och så fortsatte det....... Känner oss aningen bättre nu! Men fy fan rent ut sagt vad jag hatar att spy, finns nog inget värre! :(.




Lilleman


Liam äter :). Han har fått smakat lite olika mat och det mesta går i :).


Storasyster kör Liam ;)


Tittut :)


Kör Jeep ;)


.


.


Fina


snurr :)


:)


Min Fina :)


.


Kameler


Gorillan


Zebror


Och visar ungen... Blääää


Apan skiter i handen........


Liten bebis ;)


Apor


Nära


Fina delfiner :)


Pingvin


Vildhund


:)


Tigrar :)


Julis redo föt vandring på kolmården :)


Sjuk :(

Vaknade upp dyngförkyld i morse, blää... Kände redan igår att det va något på gång :(. Så blir en hemmadag idag. Andreas är iväg och handlar lite gott till kvällen. Ja det va väl det... /Madde.

Rolig lekpark på Kolmården ❤


Julis❤


Fredag

Haft en trevlig dag på Kolmården med barn och J och L med familj :). Sen hem en sväng, sen vidare på tacokväll hos dem :). Tackar så mycket! :). Kommer somna gott efter mycket vandring idag!


Kväller..

Ligger i sängen och ammar.. Hoppas på en bra natt med någorlunda sömn för imorgon ska vi upp med tuppen och åka till Kolmården tillsammans med J och L med barn. Ska bli jätteskoj :)). Idag va vi ju till bibblan, Julia träffade Hanna där, dom pysslade och hade roligt tillsammans :). Och träningen gick bra! Körde på lite hårdare än sist, känns toppen :). Strax sussa! Godnatt!


Liam 4 månader idag ❤ gott med "tuggleksaken" :).


Liam vinkar ;)


Torsdag

Igår var vi på BVC. Julia följde med :) vi pratade om smakportioner och Liam fick en hepatit spruta, inte ett ljud sa han, duktig kille ;) sen träffade vi Julias farmor och gick med hem till henne och fikade :). Efter det tog vi en shopping runda på stan, hittade en hel del med kläder till båda barnen och en tankini till mig, helt ok att ha på sig som skymmer magen dessutom ;p Vi tog lunchen på coffe launge, Julia tog pasta med räkor och en skaldjurssallad till mig :). Så himlars gott och helt ok priser! Rekommenderas :). Idag blir det bibblan , pysseldag där idag. Sen lämna barnen hos Birgitta och vidare till träning :).


En liten prinsessa är född :)) ❤

Fick meddelande på telefonen från Aftonbladet i morse om att födseln var nära :) Kollade på presskonferensen i morse och blev helt rörd och tårögd :) Hihi konstigt med känslor ;) Stort Grattis till dom! Kul med en liten sessa! ❤


Julis på lek och bus


Provsmakning

Igår var vi till Eskilstuna, vi åkte till min moster sen vidare till nytt lek och busland som öppnat där, medans Andreas var i skolan, det var nte alls så stort som i Norrköping, men helt ok ändå :). När vi kom hem fick Liam provsmaka potatis och majspure, vi matade 2-3 skedar som bara åkte ut och in i munnen på han, men han verkade inte helt ogilla det iaf ;). Så det blir att mata på och se vad han gillar! Ska köpa banangröten, minns att Julia gillade den :). Ikväll blir det träning och instruktion på maskinerna, får vi se hur det går ;).


Båsenberga


:)


Ljuslyktan :)


Utedag :)

På förmiddagen åkte vi till Båsenberga, träffade F och C med barn och åkte pulka och bobb. Vädret var helt ok lite grått och föll ner några flingor. Vi hade med oss fika :) vi gick bort och kollade vid skidbackarna, det var rätt mycket folk där, va tydligen någon tävling. Så himla sött o se när dom små åker, så modiga och duktiga :). Väl hemma grillade vi korv i spisen. Sen gick Andreas och Julia ut och gjorde en snögubbe, ljuslykta och ett "hus". Sen gick jag ut och bytte av Andreas och gjorde en ljuslykta med julis oxå :). Får se hur länge dom blir kvar.. Nu blir det middag och sen soffmys framför tv:n. Kramar från oss :)


Resultatet är as nöjd


Är med Andreas på Tattoo-you i Vingåker! Ska man bli fin får man lida pin ;)


Madde ligger under :)


Gosungen


Träning :)

Igår följde jag med Andreas till Actis. Vi började på löpbandet sen crosstrainern och körde några maskiner :) Ska bli skönt att komma igång! På tisdag ska jag få gå med en instruktör som ska visa mig lite mera ingående på maskinerna. Nu är bara kruxet med barnvakt om vi ska gå dit tillsammans, annars får vi väl köra varannan dag. Nästa vecka är det sportlov, hoppas snön ligger kvar så tänkte jag en tripp till Båsenberga och en till kolmården om vädret är bra :). Imorgon ska Andreas gadda sig igen! Den kommer blir jättefin :)


Fina :)


Tack igen älsklingen för dom fina jätte rosorna :) ❤


Tulpaner


:)


Fint


Söt


Filt


:)


Dop

Igår var vi ute till Östra Vingåkers kyrka och kikade, där kommer vi ha Liams dop, tiden har dragit iväg och när jag ringde och tänkte boka tid så var de flesta kyrkorna uppbokade, men så nämnde hon ö vingåker och det är faktiskt riktigt fint där ute :) Så där fick det bli och det blir toppenbra :) Även fikat kommer att vara där. Har fått förfrågningar om doppresent, några tips: sparbössa, en sån fin personlig filt med namn och födelsedatum, födelsedagståg som man sätter ljus i, bestick, nalle med namn, något till hans blivande rum någon gång i framtiden ;), Kram på er!

Dop


❤❤❤


Och på tisdag är det ju alla hjärtans dag ;) ❤


Opps!! ;)


Härligt väder


Söndag

Vilket väder det har varit idag :) man känner sig ju så mycket piggare och vill ju bara vara ute när solen skiner och det inte är fullt så kallt ute som det har varit! Så först blev det lite dammsugning här hemma sen ut på en ganska så lång promenad :) Härligt! Efter det åkte vi till Vingåker en stund och hälsade på F och C och barnen. Till middag åt vi lax och potatis med en god kall sås till, sååå gott var det :) Nu ska jag kolla nyheterna sen blir det att sussa. / Nattis på er!


Mera kaffe ;) Latte macchiato :)


Lördag

Idag har vi vart en sväng till Vingåker och hälsat på J och M. Skulle fika och visa upp Liam ;) Men blev kvar längre än vi tänkt och slutade med att vi fick mat där också! Trevligt va det :) Nu småkikar vi på melodifestivalen, men ingen jag tycker va så bra ikväll...


Glad sötnöt ;)


Ikväll dricker vi goa drycker från nyinköpta Tassimon :)


Hårdrockaren ;)


Fredag

Igår natt vaknade vi Och julia var kokhet.. Hon hade fått feber, och inte dåligt 40,6 :( så blev lite orolig, men hon har fått Alvedon och så blötte en liten handduk och la på pannan, hon sov nästan hela dagen igår. Maja ville vara hos henne :) Och Liam snorar och snorar.. Natten har varit lugn, fått sovit någorlunda bra och febern har gått ner. Skönt!


Liam ❤


Liam hjälper pappa & diska ;)


<3


Mysigt ❤


Utslagen kille ;)


Dom här sötnosarna fick följa med hem som ett minne från Disney on ice :) det var riktigt kul att se på!



Mina ❤❤❤ på Disney on ice :)


Liam


Myser :)


Blogg.se

Skrev just ett aslångt inlägg som tydligen försvann.... Lite irriterande, jäkla skitblogg! Jaja Liam fick 2 st sprutor idag och det gick jättebra! Han pep till när dom stack sen inte ett ljud. Så duktig kille vi har :). Håller på att kolla upp om dop, vet inte riktigt vart vi hamnar än, ska ringa runt lite mer imorgon så får vi se, men blir någon gång i slutet på mars skulle jag tro.. Godnatt! Kram!


Sprutor...


RSS 2.0