Bebismagen v 29


Bebismagen v 29


Redan måndag igen..

Vad veckorna går fort.. Sen sist har det inte hänt särskillt mycket, mer än det vardagliga. Det gick bra hos barnmorskan, allt såg bra ut och jag följde "kurvan".
Helgen blev lugn, hade besök av Andreas barndomsvän Henke med familj i lördags, vi grillade och fikade, det var trevligt :) I söndags åkte vi ut en sväng till Andreas morfar, meningen var att fixa lite med stugan där ute men det regnade så vi åkte snart hemåt igen..
Nu återstår bara 3 veckor på Almgården (schemalagd tid iaf) sen står jag kvar som timvik. Men börjar kännas tungt vissa dagar nu, så vi får väl se hur länge man orkar hålla på, enligt arbetsförmedlingen ska jag stå som arbetssökande in till det sista, undrar hur f*n dom tänker då igentligen? För vilken arbetsgivare vill anställa en som är höggravid? Jaja, sverige i ett nötskal, och hur mycket blanketter ska man behöva fylla i om allt? Krångligt värre! Skulle bara vara så skönt att få vara hemma och ta det lugnt och njuta lite iaf sista månaden av graviditeten, men men.. /Madde

Måndag

Man får inget dåligt samvete att ligga i soffan o slappa en ledig dag som denna, det är grått väder ute och regnet öser ner.. Julia är iväg och leker med en kompis, Andreas jobbar och jag har nyss sett klart på en film :) Ska fixa lasagne till middag och hänga lite tvätt när den har snurrat klart.. Magen växer för varje dag som går, börjar kännas tungt vissa dagar och börjat fått svårt att sova när man inte kan ligga som man vill, men njuter samtidigt av bebismagen för det är ju faktiskt ganska mysigt ändå och känna när han rumlar runt där inne ;) På torsdag blir det en träff med barnmorskan igen.
Helgen bestod mest av jobb, tog en tripp till Fiskeboda i lördags efter jobbet och hälsade på pappa och Anki, dom campade där med husbilen. Andreas tog med sina fiskegrejor och kastade lite, men fick inget napp, lika glad va han för det för han törs ändå inte ta bort fisk från kroken ;)
//Madde

Lediga torsdag..

Vi har haft fullt upp hela dagen :) Städat huset, tvättat, dammsugit och torkat ur bilen, så skönt att fått det gjort! Julia har haft två kompisar hemma och lekt med. Ikväll blir det lugnt i soffan, kanske hyra en film för det verkar inte finnas något spännande att se på tv:n.  Imorgon och i helgen blir det till att jobba igen.

Sittdelen :)


Blev en Emmaljunga city cross :)


Kolmården




Här är en bild på Madde och Juila när vi åkte safari på Kolmården!


En måndag mot sitt slut!

Denna dag har varit lång och jobbig! Mycket på jobbet sen iväg till Vingåker en snabbis för att Far ville ha hjälp med div saker. Man blir verkligen så himla trött på visa människor som är på jobbet och handlar och tror att dom kan göra som dom själva vill utan fråga. tack för mig! //Andreas

Drömbil ;)



Vi var på Power meet i västerås i lördags! Vissa bliar var ju finare än andra ;)

Fislisa ;)


Måndag

Då var det en ny vecka och mycket jobbande blir det, lediga torsdag men sen jobb heeela helgen. Idag har Julia vaknat på någon vresig sida tyvärr... Vet inte om det är någon 6-års trotts, jobbigt är det! Känns som vi mest är osams... Hoppas det ger sig snart!

Mina älsklingar!


"Lillebror" i magen :) UL i 3D


Hejsan alla där ute!

Nu har vi äntligen skaffat en BLOGG :) Har tänkt på det länge! Nu slog vi spiken i kistan och starta den! Så här är VI! Våran blogg kommer mest handla om oss (Madde, min älskling Andreas, min kära dotter Julia och lilla "lillebror" i magen) och vår vardag, vår graviditet som nu har kommit ända till vecka 28, magen växer och fort har det gått, känns som han börjar få det en aning trångt där inne för nu känner man varje liten rörelse :) Vad vi mer kommer skriva om visar sig med tiden :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0