Ljung :)


Dörrkransen :)


Fredagsmys :)

Ikväll blir det tacos ;)


Vagabond <3


Shoppingdag :)

Dagen började med en skön sovmorgon :) Sen for jag in till stan och hittade en massa grejs som jag tänkt på ett tag, ett par kängor på Åkes som jag kikat in på nätet, Vagabonds sida, hade dom hemma, lycka ;) sen vidare upp till lövåsen där jag hittade en fin dörrkrans, förvaringslådor till Julias rum, ljung som jag planterat nytt i krukorna ute, söta ljuslyktor och lite smått och gott :) sitter nu i bilen hem efter en tripp med darlingen in till Mekonomen som hade kvällsöppet med 25% på allt :) Imorrn kommer min prinsessa igen, som jag längtat denna vecka! /Madde


Wordfeud :)

Mitt högsta poäng för ett ord hittills :)


Doris


Dagen..

Idag har jag varit in till stan och träffat min barndomsvän Lisette, vi bestämde att vi skulle ut o gå en sväng redan igår och det blev det, en lång sådan, vi gick från deras hus, förbi Andreas och sa hej vid Aquarena sen vidare bort runt Djulö allé sen hämtade vi hennes ena dotter på dagis och sen hem igen, det gick bra men, Hualigen! Gissa om jag blev slut ;) Sen åt vi lunch och fika :) Tackar så mycket! Väl hemma igen så la jag mig i soffan och vilade, betalade nyss dom trista räkningarna, men behövliga... Och nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem han har mat med sig, vi bestämde oss för hämtmat idag, Thai min favvo :)) Ikväll blir det lugnt, måste vika lite tvätt som hängt ett tag...
/Madde

Mattan :)


Måndagen..

Igår blev det en tripp till E-tuna, släppte av Andreas vid skolan sen vidare till mormor och morgon fika där, jättemys var det! Luncha med Andreas på stan, sen gick jag förbi min kusin Linda och min moster var där också, det va skoj att träffa dem och se hur hon bor. Gick vidare ner på stan en sväng o hittade en fin ring som jag köpte :). När Andreas slutade så åkte vi ut till Underbara Hem, www.underbarahem.se En jättemysig affär som har det mesta, där köpte vi en vardagsrummsmatta, blev såå nöjd med den :) Vi hann också förbi Tuna park innan vi åkte vidare till Andreas vän Jenny som han hjälpte med dataproblem och fick fika hos. Inte undra på att jag sov så gott i natt :) Det var ett tag sen , har bara krupit i kroppen så fort jag lagt mig ner för att sova.. Så det var skönt!
Idag ska jag bara ta det lugnt, får se om vi åker till vingåker i em, Andreas farmor har fyllt år och vi har inte vart där än..
Bebben är fixerad så nu går man bara och väntar, inget är som väntans tider.....
/Madde

Helgen

Helgen har varit fullspäckad, började i fredags med att Gratta ena systra min som blev hela 20 år :) Köpte en "ljusbricka" och ett  presentkort på Systembolaget som blev väldigt uppskattat ;) Igår for vi iväg till Lek & Buslandet i Örebro med Julia och Emilia :) Sedan lunch o en sväng om på Mariebergs köpcenter med Andreas pappa, bror och bror med familj. På kvällen bjöd vi dom på mat och fika, väldigt trevligt :) Idag fyller pappsen 55 år så vi har varit i Valla på "kalas" och umgåtts med släkt. Grattis igen! :)
Nu ska här sovas :) Ska upp tidigt imorrn och med Andreas till E-tuna och hälsa på mormor under tiden han är i skolan, kanske tar en sväng ner på stan och kikar lite också :)
Lillpluttan åkte till sin pappa ikväll, fast det är så längesen vi separerade o började ha henne varannan vecka blir det fortfarande så hilma tomt här hemma och jag saknar henne så mycket när hon åker...
Godnatt alla / Madde

Måndag 19/9-11

Hej

Nu var det länge sedan jag skrev i denna blogg.
Idag har man varit i skolan och haft ritningslära. det verkar väldig klurigt men kul.
helgen som var så hämtade vi kattungen om ni inte redan har märkt det :)
desutom köpte madde två fiskar till en fiskskål som hon köpt på loppis (värsta fyndet faktiskt)
i går söndag var jag ute vid sommarstugan och vart nästan klar med väggarna hade hjälp av Robert 'linkan' lindqvist.
imorgon är det praktik igen och som jag har längtat.
är vid badhuset i katrineholm och ska vara där ända tills i mars. det är skönt att veta att man får vara på ett och samma ställe.

Madde skrämmer mig nästan varje dag nu om att hon känner och säger att det är dags snart :))


ha det bra bloggläsare

MVH

Andreas

Mys :)


Söt :)


Söta


Mys


I vedkorgen trivs hon :)


Dagen började väldigt segt...

Va så himla trött i morse, säkert bara för att jag visste att jag var tvungen att ta mig upp, hade en tid hos bm kl 8.30. Andreas ville följa med dit så jag hämtade upp honom från praktiken först. Eftersom vi ändrade tid så fick vi träffa ytterligare en barnmorska, har fått träffat olika under hela graviditeten, har väl känts sådär.. Men nästa träff som är nästa fredag får vi fortsätta träffa en som vi gillade väldigt mycket :) Idag fick jag ta de vanliga proverna och kissa i muggen och allt såg bra ut. Hon ville känna hur bebisen låg och klämde o kände och fick det till att han hade huvudet neråt men ligger fortfarande rörligt, så kan ändra sig... Hon skrämde mig lite för hon sa om vattnet skulle gå nu så var jag tvungen att lägga mig ner och inte gå runt för då kan det bli att han får navelsträngen runt sig, otäckt! Men då är det väl bara att gå ut i bilen o lägga sig på rygg i baksätet..  Hoppas han kan snurra sig neråt och ligga där tills han vill ut. Efter bm skjutsa jag tillbaka Andreas, sen for jag vidare ut till pappsen och följde med dem ut och gick en morgonpromenad med Lizzie vovven och en fika.  Efter det in till Maxi för lite handling där. Väl hemma kom min prinsessa och vi har fredagsmyst med pizza, chips och Idol. Nu sover båda mina hjärtan och jag börjar bli trött med.
På tal om annat så har jag blivit helt fast i Wordfeud, en app i telefonen, och mina vänner med tydligen, för det plingar till titt som tätt i den :) Lite hjärngympa är väl aldrig fel ;)
Vad som händer i helgen vet jag inte, mer än att vi hämtar våran "lilla Gula" på söndag :)

/Madde

Rastlös..

Jag känner mig rastlös.. Och vädret blir man ju inte klok av heller, sol,regn,sol,regn :/ Har iaf Lukas här hemma som gör mig sällskap med en promenad då och då :) men han åker hem till sig ikväll. Kommer sakna honom.. Min kära sambo har fullt upp med sin praktik, jobbar 6.45-16.00 tis-fred och skola i E-tuna på måndagar. Han verkar stortrivas och jag är glad för hans skull :) Imorrn är det fredag och min prinsessa kommer, Åhh vad jag har saknat henne! Ska bli fredagsmys med stort M(ys) Hon ska ta första skolfotot imorrn också, ska bli spännande att se sen :)
Annars då.. Jo väskan är packad så nu är det bara att fara iväg till BB när han tycker att det är dags att komma ut.. Har haft några förverkar och hoppas att han vill komma ut snart, nog för det är mysigt med magen och allt. Men är sååå himla trött vissa dagar.. Längtar! <3 ( Fast lite nervös över det hela är jag, va ju ett tag sen man låg där.. Hoppas man inte hinner tänka så mycket och att det går bra och lagom fort, för vi har ju en bit att åka också..) Undrar hur Andreas kommer reagera, han blir ju nervig så fort jag säger att det gör lite ont och trycker nu ibland, stackarn! Hoppas att han inte svimmar av! ;) Nädå, skoja! Han är världens underbaraste och jag älskar honom så mycket.

Ja just det! PÅ söndag ska vi hämta hem den lilla Gula också :) Tror det får bli en kisse med namn Doris :) Doris & Maja, blir fint det!

/Madde

Fredagsmys :)

Idag är det fredag, vart tar veckorna vägen?? Jag tycker jag har nåt varje dag, inte går det så sakta som alla säger.. Igår va det en månad kvar till beräknat datum. Börjar bli lite nervös måste jag säga! Har sagt ett tag att jag tror han kommer titta ut tidigare också så måste börja packa väskan så den står klar när det är dags :) Igår fick vi korten som vi tog hos Per-Arne, vi blev nöjda! Lägger ut några av fotona.
Helgen blir lugn, idag åker prinsessan till sin pappa. Det är någon Baggetorpsdag imorgon med loppis, fika, hoppborg mm. kan bli kul :) På söndag kommer Lucas till oss, en liten söt hund som vi ska vara hundvakt till tills på torsdag, så blir väl att ta några promenader med honom när han är här, har varit väldigt slö med att röra på mig, tyvärr... Kanske "lilla livet" skruvar sig neråt och lägger sig tillrätta :)

/Madde

Familjefoto :)


Vi


Hittade en bild på min lilla prinsessa, tagen på väg hem från bb :)


Mera mage ;)


v.36


Pytteliten ;)


Helgen..

I fredags plockade vi in all ved! Så skönt att fått det gjort, nu har vi tillräckligt så vi får värme och klarar kommande vintern :) Tack ni som hjälpte till! Lördag blev en städdag sen grilla och så kom Larsa med barn och åt o umgicks en stund. Även Andreas pappa, bror och syster Anna med hennes söta son kom på besök på kvällen. Anna hade med sig en stor väska med bebiskläder som vi får låna, jättemycket fina kläder :) Så har vi ju köpt endel plus att jag har sparat lite kläder sen Julia va liten (Beige färgade, eftersom vi inte kollade könet då) så nu har lillen så han klarar sig de första månaderna iaf. Vi va iväg till Lager 157 också och hittade några söta bodysar och strumpor som jag bara va tvungen att köpa, lägger upp bilder sen :)
Igår åkte vi till Kolmården och köpte årskort till nästa år, så då vet vi/ni vart vi kommer hålla hus när vi är lediga :) Sen tog vi vägen förbi Nyköping hem, Andreas ville veta vart sjukhuset låg så han hittar dit när det är dags ;) Efter det åkte vi vidare till Vingåker och firade bror som fyllde 32 år! Mycket åkande blev det igår. På kvällen kom ett väldigt trevligt par som vi bjudit hem på fika från Föräldragruppen, ska bli kul att se vad dom får för en liten apa, som dom kallar det lilla livet i magen ;)
Idag for båda mina älsklingar iväg till deras skolor! Julia gillar det verkligen och det känns så bra :) Önskar min stora älskling lycka till idag, första skoldagen!

/Madde

RSS 2.0